ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/20

Δωρεά Δικινητήριου Αεροπλάνου διακομιδής ασθενών από το Ίδρυμα «Florios Mykonos FoundationΠέμπτη, 28 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Δωρεά Δικινητήριου Αεροπλάνου διακομιδής ασθενών
portnet.gr

Από το Ίδρυμα «Florios Mykonos Foundation»Με ανακοίνωσή του, ο Ασημομύτης Φλώριος, ιδρυτής του  «Florios Mykonos Foundation», δήλωσε την πρόθεσή του να δωρίσει Δικινητήριο Αεροπλάνο διακομιδής ασθενών στον Δήμο Μυκόνου. Το Αεροπλάνο-Ασθενοφόρο θα είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά με αμεσότητα. Μια επένδυση στην Υγεία και στην ασφάλεια, τόσο των Μυκονιατών, όσο και των επισκεπτών του νησιού.Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σε συνέχεια των δράσεων υπέρ της εσωτερικής ενίσχυσης των υποδομών και των παροχών του τόπου μας, ο οποίος πασχίζει να στηθεί στα πόδια του και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της μετά-πανδημίας εποχής, με μεγάλη μας χαρά και με αισιοδοξία για το αύριο, ανακοινώνουμε την Πρόθεσή μας για τη Δωρεά Ενός Δικινητήριου Αεροπλάνου διακομιδής ασθενών

Πρόκειται για Αεροπλάνο-Ασθενοφόρο το οποίο θα βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Μυκόνου, με διαθεσιμότητα 24ώρες το 24ωρο. Θα μπορεί να εξυπηρετεί τα επείγοντα περιστατικά με αμεσότητα, παρακάμπτοντας πλέον τις αναμονές για τις έκτακτες αερο-διακομιδές σοβαρών περιστατικών, που πολλές φορές αποδεικνύονταν μοιραίες. Ο κάθε Μυκονιάτης και επισκέπτης του νησιού μας, θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή, τη δυνατότητα χρήσης του.
Η συνεισφορά επιχειρηματιών και φίλων, στάθηκε καθοριστική για ακόμα μία φορά και έτσι από κοινού, με τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας, προχωρούμε στην κίνηση αυτή, ώστε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στο όραμά μας για μία Μύκονο Ασφαλή και Υγιή.

Επενδύουμε στην Υγεία, σε μία εποχή που η αβεβαιότητα κυριαρχεί στην καθημερινότητα, στοχεύοντας στην δημιουργία εστιών αναζωπύρωσης του αισθήματος ασφάλειας, τόσο των Μυκονιατών όσο και των επισκεπτών μας. Σε έναν τόπο, όπου η έλλειψη νοσοκομείου αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του, προσπαθούμε να ενισχύσουμε, έστω περιφερειακά, τον πάσχοντα τομέα της Υγείας, έως ότου καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε και το επόμενο βήμα μας, το οποίο αφορά την ίδρυση Νοσοκομείου.

Προσβλέπουμε στην ανάδειξη της Μυκόνου ως έναν Ασφαλή Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό, με επέκταση της τουριστικής περιόδου σε 12μηνη και με, σε βάθος χρόνου, δημιουργία υπεραξίας των επιχειρήσεων, οι οποίες θα μπορούν να θέτουν υψηλότερα στάνταρ λόγω ανασυγκρότησης των υποδομών και εκσυγχρόνισης των παροχών.

Έχουμε όραμα - Μιλάμε με έργα - Σεβόμαστε τον τόπο"!

Δημοσιεύτηκε 26/05/2020

Πηγή: portnet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews