ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/20

Οργή Μαξίμου με Στεφανή για το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ NH-90


Σάββατο, 16 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Οργή Μαξίμου με Στεφανή για το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ NH-90
piperata.grΕντάσεις στο Μαξίμου έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Αrmyvoice.gr σχετικά με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ NH-90 που δανείστηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για να επισκεφθεί τα νησιά του Αιγαίου.

Ο ΥΕΘΑ στέρησε το ελικόπτερο από το ΕΚΑΒ, που αποτελεί το μοναδικό ελικόπτερο που είναι σε ετοιμότητα για να μεταφέρει ασθενείς.

Η είδηση προκάλεσε την οργή του Μεγάρου Μαξίμου που θεώρησε ότι ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός ξεπέρασε τα όρια και ζήτησαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την άμεση επιστροφή του ελικοπτέρου NH-90 στην Σύρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Στεφανής θα διανυκτερεύσει σήμερα στην Μυτιλήνη, αύριο θα επισκεφθεί την Χίο και θα επιστρέψει στην Αθήνα, αποδεσμεύοντας το ελικόπτερο, για να μπορεί να μπει και πάλι σε επιφυλακή για την μεταφορά ασθενών.

Υπενθυμίζεται είχε δεσμεύσει το ελικόπτερο μέχρι και την Κυριακή, προκειμένου να επισκεφθεί όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ξεκινώντας από τη Λέσβο και κατεβαίνοντας νότια.

Ο ΥΦΕΘΑ είναι οργισμένος με τη «διαρροή» της είδησης, ενώ ισχυρίζεται πως είχε ενημερώσει το Μαξίμου. Ωστόσο παραμένει υπόλογος, αφού είχνει σαν να μην υπολογίζει τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κάθε φορά σπεύδει να τον καλύψει.

Άλλωστε, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε καλύψει την περιοδεία του υφυπουργού του πριν από ένα μήνα στα νησιά, όταν πήρε το σινούκ που ήταν σε επιφυλακή, για να το χρησιμοποιήσει με επιβάτες τον ΥΦΕΘΑ και άλλους 2-3 συνεργάτες του.

Ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ για παράδειγμα σε ανάλογη πτήση για να μεταβεί σε νησί, χρησιμοποίησε το «ταπεινό» Χιούι, κάτι που δεν έκανε ο ΥΦΕΘΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στεφανής θεωρεί υπεύθυνους για τη διαρροή όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι το έργο του και βρίσκονται σήμερα σε θέσεις ισχύος στο ΓΕΕΘΑ.
Πηγή: armyvoice.gr

Δημοσιεύτηκε 15/05/2020

Πηγή: piperata.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews