ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/20

Η Salty Bag δωρίζει καινοτόμες προστατευτικές μάσκες στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας και Σερρών


Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Η Salty Bag δωρίζει καινοτόμες προστατευτικές μάσκες
athensvoice.gr

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας, με τα υλικά και το μεράκι μας, το ελάχιστο» -Στρατής Ανδρεάδης.

Επιδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης στην κρίσιμη περίοδο διαχείρισης της πανδημίας στη χώρα μας, η Salty Bag δωρίζει 80 μάσκες στα ΕΚΑΒ Κέρκυρας και Σερρών.

Επιδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης στην κρίσιμη περίοδο διαχείρισης της πανδημίας στη χώρα μας, η Salty Bag, το κορυφαίο brand κυκλικής οικονομίας από την Κέρκυρα, που μετρά 7 χρόνια δημιουργικής πορείας στον χώρο του sustainable fashion, αποφάσισε να σταθεί πλάι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, δωρίζοντας 80 μάσκες στα ΕΚΑΒ Κέρκυρας και Σερρών.

Ως εταιρεία βιωσιμότητας, τη φιλοσοφία της Salty Bag διατρέχουν τρεις άξονες: οικονομικός, κοινωνικός και περιβαλλοντικός, οπότε με δεδομένο ότι η περίοδος της πανδημίας επέτρεψε να διατηρηθούν αυτούσιες οι θέσεις εργασίας, αντελήφθησαν ότι η παρούσα κατάστασή τους επιτρέπει να βοηθήσουν εκεί που χρειάζεται.

Οι χειρουργικές μάσκες συνήθως αποτελούνται από δυο φύλα από non-woven polyester ή polypropylene και ένα melt bonded fabric. Λαμβάνοντας υπόψη ότι διαθέτουν μεγάλες ποσότητες από το non-woven υλικό, το οποίο χρησιμοποιούν για τις θήκες από τις τσάντες που δημιουργούν με εξαιρετική επιτυχία, προχώρησαν άμεσα στην κατασκευή τους, σε σχέδιο που προτείνεται από τον οργανισμό Unity Point, που διαχειρίζεται 15 νοσοκομεία στις ΗΠΑ.


Επιδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης στην κρίσιμη περίοδο διαχείρισης της πανδημίας στη χώρα μας, η Salty Bag, δωρίζει 80 μάσκες στα ΕΚΑΒ Κέρκυρας και Σερρών.

Έτσι δημιούργησαν 2 μοντέλα: ένα με εξωτερικό φύλο από ανακυκλωμένο Polyester (rPET) και δυο φύλα από non-woven βάρους 75-100 γρ/τμ το καθένα και ένα εξ ολοκλήρου από non-woven 75-100 γρ/τμ. Επίσης, τα μοντέλα διαθέτουν ειδική θήκη για επιπλέον χρήση χειρουργικής μάσκας για ακόμη μεγαλύτερη προστασία, καθώς και επιρήνιο για τέλεια εφαρμογή, ενώ είναι επαναχρησιμοποιούμενα, καθώς πλένονται και στο πλυντήριο και στο χέρι.Για την καινοτόμο αυτή πρωτοβουλία, ο Στρατής Ανδρεάδης, συν-ιδρυτής της Salty Bag, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας, με τα υλικά και το μεράκι μας, το ελάχιστο στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, που εδρεύει στον τόπο μας, αλλά και στο ΕΚΑΒ Σερρών. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους μπορούμε και θα το κάνουμε!»

Πηγή: athensvoice.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews