ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/20

Βρετανία: Σάλος στα social media με πλήρωμα ασθενοφόρου που κάνει «coffin dance» μεταφέροντας «ασθενή κορονοϊού», Βίντεο


Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Σάλος στα social media με πλήρωμα ασθενοφόρου που κάνει «coffin dance» μεταφέροντας «ασθενή κορονοϊού»
newsbeast.gr

Απολογήθηκε για τις εικόνες οι βρετανική υπηρεσία ασθενοφόρων - Δείτε το βίντεο

Συγγνώμη ζήτησε το πλήρωμα ασθενοφόρου στη Βρετανία για βίντεο στο TikTok, στο οποίο έκανε «χορό με φέρετρο» κρατώντας φορείο με ένα ανθρώπινο ομοίωμα που υποτίθεται πως ήταν ασθενής κορονοϊού.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου φαίνεται στο βίντεο να χορεύει κρατώντας το φορείο σε μια διαδικασία που θυμίζει το τελετουργικό κηδείας, όπως γίνεται σε ορισμένες χώρες. Παρόμοιο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την Γκάνα, με νεκροθάφτες να χορεύουν μεταφέροντας κανονικό φέρετρο, κι έχει γίνει viral ως φορέας του μηνύματος να μένει ο κόσμος σπίτι στη διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν και τόσο θετικές για τη μίμησή του, με τους χρήστες των social media να λένε πως ο χορός ήταν σαν να κορόιδευε την πανδημία του κορονοϊού, όπως γράφει η εφημερίδα Sun.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων North West Ambulance απολογήθηκε για το βίντεο, χαρακτηρίζοντας αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά των εμπλεκομένων. «Παρότι εκτιμούμε το ότι δεν ήθελαν να προσβάλουν κανέναν, το βίντεο είναι εντελώς απρεπές και ξεκάθαρα παραβιάζει την πολιτική που ακολουθούμε στα social media» τόνισε, ζητώντας συγγνώμη.

Το βίντεο, που είχε ανέβει με τη λεζάντα «Caution. Morale boost imminent #COVID19 #coffindance #nhs» έχει πλέον κατέβει.

Paramedics doing TikTok 'coffin dance' blasted as inappropriate
Fast Stats

7 Μαΐ 2020

Πηγή: newsbeast.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews