ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/20

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει και καλύπτει τη Στάση Εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ την Δευτέρα 29/6/2020 και τη Συγκέντρωση 11:30 πμ. στο Πεδίον του ΆρεωςΠέμπτη, 25 Ιουνίου 2020
EKABNews
 

Στηρίζουμε και καλύπτουμε τη Στάση Εργασίας του Σωματείου και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δευτέρα 29 Ιουνίου από τις 11.00πμ και τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 11.30πμ στο Πεδίον του Άρεως. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Υγείας.
Τις ελλείψεις διασωστών για ένα ακόμη χρόνο στα νησιά προσπαθούν να τις καλύψουν με μετακινήσεις από την Αττική και άλλα μέρη της χώρας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χορηγηθούν άδειες και ρεπό.
Δεν τους έχει καταβληθεί η στολή ακόμη για το έτος 2020 (καταβάλλεται όλα τα προηγούμενα 12 χρόνια) που είναι απαραίτητη για την σωματική τους ακεραιότητα. Η αύξηση των μισθών, η ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα είναι υποσχέσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και τώρα ξεχνιούνται.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ όπως και όλοι οι υγειονομικοί εκτίθενται κάθε ημέρα σε κίνδυνο χωρίς αυτό να αναγνωρίζεται από την πολιτεία.
Φτάνουν τα χειροκροτήματα.
Ώρα για υλοποίηση των δεσμεύσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews