ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/20

Ηράκλειο: Συναγερμός σε Πολεμική Αεροπορία και ΕΚΑΒ-4 αεροδιακομιδές σε 4 ώρες!


super puma

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020
EKABNews

Ηράκλειο: Συναγερμός σε Πολεμική Αεροπορία και ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές
Ekriti

Τέσσερις αεροδιακομιδές μέσα σε ...4 ώρες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τα πληρώματα της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΕΚΑΒ, από και προς το Ηράκλειο!Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η αεροδιακομιδή μιας γυναίκας που αντιμετώπιζε παθολογικό πρόβλημα από το νησί της Αμοργού, η οποία μεταφέρθηκε με ελικόπτερο Super Puma στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα, υπήρξε μία ακόμα αεροδιακομιδή ενός διασωληνωμένου άνδρα από τη Ρόδο, αλλά και ενός νεογνού με δύσπνοια, το οποίο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η ... πρώτη αεροδιακομιδή  της ημέρας αφορούσε στον 70χρονο άνδρα, από την περιοχή του Μονοφατσίου, ο οποίος χθες μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο στήθος, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί σήμερα έκριναν αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με C-130.

Πηγή: ekriti


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews