ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/6/20

ΕΚΑΒ be S.A.F.E.: Επίσκεψη στη Σίκινο κλιμακίου ιατρών & εκπαιδευτών από το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Κ.ΕΠ.Υ.) & το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΕΚΑΒ
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

Facebook Βασίλης Μαράκης (Δήμαρχος Σικίνου)
07/06/2020

ΕΚΑΒ be S.A.F.E.: Επίσκεψη στη Σίκινο κλιμακίου ιατρών & εκπαιδευτών από το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Κ.ΕΠ.Υ.) & το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΕΚΑΒ

Το Σάββατο 06/06/2020 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του Υγειονομικού Προσωπικού του Ιατρείου μας στη διαχείριση ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών SARS-CoV-2, στη χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας & σε ΚΑΡ.ΠΑ. (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) με τις υφιστάμενες υγειονομικές συνθήκες.
Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο επιχειρησιακού προγράμματος που εκπονείται από το Υπουργείο Υγείας για την ετοιμότητα και την εκπαίδευση του υγειονομικού προσωπικού στα νησιά μας, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του κ. Νικόλαου Μίχου, συντονιστή του Κ.ΕΠ.Υ. και των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ κ. Σπύρου Λάζουρα και κας Σοφίας Ταναμπασίδου!
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη κ τις πολύτιμες οδηγίες..
Με τιμή
Ο Δήμαρχος Σικίνου
Βασίλης Μαράκης
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews