ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/20

ΕΚΑΒ - be S.A.F.E. στο Κέντρο Υγείας ΠρίνουΤετάρτη, 17 Ιουνίου 2020
EKABNews

Πραγματοποίηση προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων του Υγειονομικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Πρίνου (Θάσος) από το ΕΚΑΒ την Δευτέρα 15/6/2020.

ΕΚΑΒ - be safe

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 6 Χαρίλαος Λώτης παρευρέθηκε στην εκπαίδευση του Κέντρου Υγείας Πρίνου ΕΚΑΒ - be safe - (Stay Alert, Fully Educated) απευθυνόμενο (βάση του προγράμματος της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ) στο υγειονομικό προσωπικό καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των νησιωτικών περιοχών (σε πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19) με στόχο τη άρτια διαχείριση αλλά και την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews