ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/6/20

ΕΚΑΒ be S.A.F.E.» στο Κ.Υ. Άνδρου και σε στελέχη του τοπικού Λιμενικού ΣταθμούΚυριακή, 28 Ιουνίου 2020
EKABNews

«ΕΚΑΒ be S.A.F.E.»

«Είμαστε σε Ετοιμότητα & Εκπαιδευμένοι… Μένουμε Ασφαλείς»

Την Παρασκευή 26/6/2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πρόγραμμα ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων του Υγειονομικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Άνδρου αλλά και των στελεχών του τοπικού Λιμενικού Σταθμού σχετικά με τη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2 από το ΕΚΑΒ.
Facebook ΕΚΑΒ Άνδρου
26/06/2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Συντονιστή και Δ/ντη ΕΣΥ και ιατρό των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ Demetrios G. Pyrros και τους διασώστες της Κεντρικής Υπηρεσίας Αθηνών Dionysia Psari και Panos Rigos οι οπαίοι παραβρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άνδρου για την συνέχεια του επιχειρησιακού προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας εκπαίδευσης και ασκήσεων του ΕΚΑΒ στους υγειονομικούς σχηματισμούς  της νησιωτικής χώρας(⛑ΕΚΑΒ be safe) προκειμένου να παρουσιάσουν μέτρα ασφαλείας για τον COVID-19 και καρδιοαναπνευστική αναζοωγόνηση στην εποχή του κορωνοϊούAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews