ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/20

Το Κέντρο Υγείας Ιάσμου αποκτά ασθενοφόρο
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

Το Κέντρο Υγείας Ιάσμου αποκτά ασθενοφόρο
ert.gr

Tο Κέντρο Υγείας Ιάσμου θα εξοπλιστεί με ασθενοφόρο τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Η Δήμαρχος Ιάσμου τόνισε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την περιοχή και δήλωσε πως νιώθει υπερήφανος: «Εκπληρώσαμε την προεκλογική μας δέσμευση. Υπεγράφησαν οι σχετικές αποφάσεις, σε λίγες μέρες το Κέντρο Υγείας Ιάσμου θα αποκτήσει ασθενοφόρο, που θα εξυπηρετήσει όλη την εδαφική περιφέρεια Ιάσμου. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας και την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, την κα Ειρήνη Χατζοπούλου, που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα».Πηγή: ert.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews