ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/20

Συνάντηση Πρυτάνισσας Πανεοιστημίου Αιγαίου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 19 Ιουνίου 2020
EKABNews

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΥΤΑΝΙΣΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
aegean.gr


Την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 17/06/2020 ο Διοικητής του ΕΚΑΒ, κ. Νίκος Παπαευσταθίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ΤΑΕ  του ΕΚΑΒ Αθήνας κ. Βασίλη Γιάνναρη και τον Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου κ. Γιώργο Καμπούρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την αντιμετώπιση και αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων που οφείλονται σε φυσικά και μη, έκτακτα φαινόμενα. Επιπλέον, συμφωνήθηκε το προσεχές διάστημα η διεξαγωγή σχετικής άσκησης στην οποία θα λάβουν μέρος μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας στο πλαίσιο πρόληψης και διασφάλισης ορθής διαχείρισης εκτάκτων συμβάντων.

Δημοσιεύτηκε 18/06/2020

Πηγή: aegean.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ζητήστε από την Πρυτάνισσα Κα Βιτσιλάκη, Κε Παπαευσταθίου να πραγματοποιήσουμε εκπαιδευση με e-learning σεμινάρια για την περαιτέρω εκπαίδευση των διοικητικών στελεχών της ΚΥ του Εκαβ. Το πανεπιστημίο Αιγαίου βγάζει πληθώρα ενδιαφέντων σεμιναρίων που θα δώσουν επιμόρφωση - εκπαιδευση στο ανθρωπινο δυναμικό της Υπηρεσίας(ΠΕ/ΤΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews