ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/20

Παραχώρηση ασθενοφόρου στην Αλόννησο
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

Παραχώρηση ασθενοφόρου στην Αλόννησο
thenewspaper.gr


Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκε η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης ασθενοφόρου στην Αλόννησο.

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων. Σταμνάς, με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα, ολοκλήρωσε τη γραφειοκρατική διαδικασία, με ταχύτητα, σε συνεργασία με τον διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου και την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το νέο ασθενοφόρο, εργοστασίου  κατασκευής  CITROEN, θα παραδοθεί στο περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου για να ενισχύσει και να θωρακίσει την υγειονομική κάλυψη του νησιού. Άλλωστε η τουριστική περίοδος και η αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού στο νησί δημιουργούν πρόσθετες ανάγκες.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον διευθυντή για την ανταπόκριση και την συνεργασία αλλά και για τη δέσμευσή του να προχωρήσει με τον ίδιο, γρήγορο και αποτελεσματικό, τρόπο στη δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στην Σκιάθο. «Μόνο καλό προοιωνίζονται για τα νησιά μας τέτοιες αποτελεσματικές κινήσεις» δήλωσε η βουλευτής, που είναι αποφασισμένη να συμβάλλει στην ενίσχυση των υγειονομικών δομών τους.

Δημοσιεύτηκε 01/06/2020

Πηγή: thenewspaper.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews