ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/20

Τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Καλαμάτας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος


Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020
EKABNews

Τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Καλαμάτας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος
kalamata.gr

Το χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο και φιλοξενεί το ΕΚΑΒ Καλαμάτας, επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μπάκα και Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

Ο Δήμαρχος κατά τη συνομιλία που είχε με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, ενημερώθηκε για προβλήματα που αντιμετωπίζονται. Σημειώνεται ότι τις ημέρες αυτές εργολαβία του Δήμου θα προβεί σε παρεμβάσεις στο χώρο, σύμφωνα με ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τους υπηρετούντες εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος έχει σταθεί όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του ΕΚΑΒ, παρέχοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων του υλικά και προχωρώντας σε διαρκείς απολυμάνσεις των ασθενοφόρων.Πηγή: kalamata.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews