ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/20

Βρίσκει επιτέλους κατάλληλη στέγη το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης; ΒίντεοΤετάρτη, 17 Ιουνίου 2020
EKABNews

Βρίσκει επιτέλους κατάλληλη στέγη το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης;
voreioaigaio.ert.gr
«Το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης , είναι το μοναδικό παράρτημα που έχει τόσο έντονο στεγαστικό πρόβλημα. Υπάρχει  πρόθεση τόσο από την προηγούμενη όσο και από την τωρινή περιφέρεια για τη χρηματοδότηση της μελέτης και την ανέγερση κτιρίων για το ΕΚΑΒ . Όμως η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να υφίσταται άλλο και πρέπει να αναζητήσουμε και άλλες λύσεις» τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου που επισκέφθηκε σήμερα τη Λέσβο .

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ βλέποντας ο ίδιος την κατάσταση που τόσα χρόνια μεταφέρουν στη διοίκηση οι εργαζόμενοι, αντιλήφτηκε ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Μαζί με τα στελέχη του ΕΚΑΒ στο νησί,  είδαν κτίρια στην περιοχή της Παγανής προκειμένου με χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ να διαμορφωθεί και να ενοικιαστεί χώρος για την μεταστέγαση του κέντρου .

Το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης που έχει αναβαθμιστεί σε παράρτημα Αιγαίου, στεγάζεται εδώ και χρόνια σε ένα περιορισμένο χώρο 30 τμ  πίσω από το νοσοκομείο στον οποίο δε χωρά ούτε το προσωπικό, ούτε το σύστημα συντονισμού ΕΚΑΒ Αιγαίου, και στον αύλειο χώρο, ούτε ο στόλος των ασθενοφόρων.

Εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει προσπάθεια να δημιουργηθεί  κτίριο ΕΚΑΒ στο οικόπεδό που έχει εξασφαλιστεί μέσα στην πόλη, όμως η προσπάθεια δεν έχει δώσει μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ο  κ. Παπαευσταθίου  βρέθηκε σήμερα στο νησί με την αφορμή της  ολοκλήρωσης  του προγράμματος , εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης  στο προσωπικό των νησιών στη  χρήση των μέσων  και των μέτρων ατομικής προστασίας και του ελέγχου ετοιμότητας των υπηρεσιών.Είχε και συνάντηση με το προσωπικό του ΕΚΑΒ όπου του μεταφέρθηκαν τα προβλήματα διαχείρισης σε σχέση με το προσφυγικό και τις συχνές κλήσεις  για διακομιδές από το ΚΥΤ περιστατικών που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εάν υπήρχε οργανωμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μέσα στο ΚΥΤ όλο το 24ωρο όπως πολλές φορές έχει εξαγγελθεί.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ προέδρος ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ
ΕΡΤ Αιγαίου


16 Ιουν 2020

Πηγή: voreioaigaio.ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews