ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/20

Σίμος Κεδίκογλου: Να ενισχυθούν οι δομές του ΕΚΑΒ στη Βόρεια ΕύβοιαΠαρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

Να ενισχυθούν οι δομές του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοια
eviaportal.gr

Τη διατήρηση του Σταθμού του ΕΚΑΒ στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης-Αγ. Άννας και την ενίσχυση των δομών του στην Ιστιαία ζήτησε ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, κατά τη συνάντηση που είχε, σήμερα, με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Σκοπελίτης Δημήτρης.

Ο πρόεδρος, δεδομένου του ιδιαίτερα σημαντικού ρόλου του ΕΚΑΒ στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, συμφώνησε για την αναγκαιότητα λειτουργίας του Σταθμού στην περιοχή και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δομών του μέσω των επικείμενων προσλήψεων επικουρικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ.

Ο βουλευτής ζήτησε, παράλληλα, την περαιτέρω ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Μαντουδίου και Ιστιαίας με γιατρούς και νοσηλευτές, έτσι ώστε να διευκολυνθεί το έργο του ΕΚΑΒ. Ο Πρόεδρος και για το συγκεκριμένο ζήτημα συμφώνησε να κάνει παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας μαζί με τον βουλευτή, προκειμένου το ΕΚΑΒ να μπορεί να αντιμετωπίζει άμεσα και να διαχειρίζεται τα έκτακτα και πολύ σοβαρότερα περιστατικά.

Πηγή: eviaportal.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews