ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/20

Συνάντηση Ιάσονα Φωτήλα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο ΠαπαευσταθίουΣάββατο, 20 Ιουνίου 2020
EKABNews

Συνάντηση Ιάσονα Φωτήλα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου
pelop.gr

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου είχε ο βουλευτής ΝΔ Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας.
Κατά τη διάρκειά της, ο πρόεδρος του Οργανισμού ενημέρωσε τον βουλευτή για το έργο του ΕΚΑΒ. Έκανε αναφορά στις συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και επισήμανε πως παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό κατάφερε να ανταπεξέλθει επαρκώς. Ειδική μνεία έκανε στις προσφορές που υπήρξαν στον οργανισμό για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημικής κρίσης, όπως η πρόσφατη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ από ιδιωτική τράπεζα, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» για τη στήριξη του προγράμματος «Αποστολή για τους άστεγους».
Ο βουλευτής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενημέρωση του κ. Παπαευσταθίου. Συμφώνησε στο ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός της αλληλεγγύης από τον ιδιωτικό τομέα σε συνεργασία με φορείς όπως η εκκλησία που συνέβαλαν πολύ θετικά στην αντιμετώπιση της κρίσης από κοινού με τα σωστά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: pelop.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews