ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/20

Αρνητικοί οι ναυτικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Οίκου Ναύτη στο ΕΚΑΒ, ΒίντεοΤρίτη, 23 Ιουνίου 2020
EKABNews

Αρνητικοί οι ναυτικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Οίκου Ναύτη στο ΕΚΑΒ (vid)
tvpatrida.gr

Κατά τύχη έμαθαν οι συνταξιούχοι ναυτικοί την πρόθεση να προταθεί σαν χώρο στέγασης του ΕΚΑΒ ο  τέταρτος όροφος του Οίκου Ναύτη.
Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων Σ. Κουμπιάς  ούτε οι δωρητές του κτηρίου ούτε και ο πρόεδρος ή ο Διευθυντής του Οίκου Ναύτη είχαν κάποια ενημέρωση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ν.Παπαευσταθίου στο κτήριο το πρωί της Πέμπτης.
«Ορισμένοι  θεωρούν τον Οίκο Ναύτη τσιφλίκι τους» λέει ο κ.Κουμπιάς, επισημαίνοντας ότι το σωματείο κινήθηκε άμεσα συγκαλώντας Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και γνωμοδοτεί αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα  ο κ. Κουμπιάς είχε και επαφές με αρμόδιους για το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι το κτήριο αυτό έγινε και διατίθεται μόνο για δράσεις που σχετίζονται με τη ναυτιλία και τους ναυτικούς.

Αρνητικοί οι ναυτικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Οίκου Ναύτη στο ΕΚΑΒ
ΠΑΤΡΙΔΑ Media Group

22 Ιουν 2020

Πηγή: tvpatrida.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews