ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/20

Γεννητούρια μέσα στο ασθενοφόρο του «Χαμόγελου»Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020
EKABNews

Γεννητούρια μέσα στο ασθενοφόρο του «Χαμόγελου»
stonisi.gr

Μαμά και μωρό αγκαλιά, διακομίστηκαν με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης


Ένας υγιέστατος μικρούλης γεννήθηκε χθες μέσα στο ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκεται στη Μυτιλήνη.Συγκεκριμένα οι διασώστες έλαβαν επείγουσα κλήση προκειμένου να διακομίσουν από το ΚΥΤ Μόριας μία έγκυο με πρόωρους πόνους γέννας. Οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» βρέθηκαν αμέσως στο ΚΥΤ παραλαμβάνοντας την έγκυο γυναίκα.

Στη διαδρομή, όμως, από τη Μόρια στο Νοσοκομείο το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου καθώς η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει. Μέσα σε λίγη ώρα οι διασώστες έφεραν στη ζωή ένα υγιέστατο μωρό, το οποίο είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας. Μαμά και μωρό αγκαλιά, διακομίστηκαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λέσβου Βοστάνειο, πολύ καλά στην υγεία τους!

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που οι διασώστες του «Χαμόγελου» στη Λέσβο πραγματοποιούν με επιτυχία διαδικασία τοκετού μέσα στο ασθενοφόρο.

Δημοσιεύτηκε 19/06/2020

Πηγή: stonisi.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews