ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/20

Κέρκυρα: Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε η Δήμαρχος Μερόπη ΥδραίουΠέμπτη, 25 Ιουνίου 2020
EKABNews

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε η Μερόπη Υδραίου.
corfutvnews.gr

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, συναντήθηκε χθες αργά το μεσημέρι στο Ιστορικό Δημαρχείο, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.
Ο κ. Παπαευσταθίου ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την στήριξη από πλευράς Δήμου και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για την λειτουργιά του ΕΚΑΒ.

Ευχαρίστησε επίσης για την προσφορά υγειονομικού υλικού,  από τον Δήμο  προς το ΕΚΑΒ καθώς και την προσφορά μηχανήματος, στο Γενικό Νοσοκομείο,  που ανιχνεύει τον κορωνοϊό.
Η κ. Υδραίου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την επίσκεψή  του και του έθεσε το πάγιο αίτημα του Δήμου,  για αυτόνομη λειτουργία  του παραρτήματος  ΕΚΑΒ Κέρκυρας.
Τον κ. Παπαευσταθίου  συνόδευαν  ο Διευθυντής Παραρτήματος Ιωαννίνων, Μιχάλης Τροβίλης  και ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Κέντρου ΕΚΑΒ Αθηνών Χρήστος Μαλτέζος.

Πηγή: corfutvnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews