ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/20

Δωρεάν εκπαιδευτικός εξοπλισμός διατέθηκε στο ΕΚΑΒ ΡόδουΠαρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
EKABNews

Δωρεάν εκπαιδευτικός εξοπλισμός διατέθηκε στο ΕΚΑΒ Ρόδου
rodiaki.gr

Τις ευχαριστίες της εμπράκτως, προς το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την προσφορά του, επέδειξε χθες η εταιρεία Ελληνικά Λεωφορεία (Hellenic Coaches)!

Στελέχη της εταιρείας με επικεφαλής τον διαχειριστή στόλου (Fleet Manager) κ. Τηλέμαχο Μαρούλη παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ Ρόδου εκπαιδευτικό εξοπλισμό!
Πιο συγκεκριμένα, η παράδοση του υλικού έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ρόδου, στο νοσοκομείο του νησιού μας.

Ο υπεύθυνος τομέα ΕΚΑΒ Ρόδου κ. Μπάμπης Τσιμπλέκας παρέλαβε έναν απινιδωτή εκπαίδευσης και ένα ανδρείκελο για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, τα οποία θα ενισχύσουν τον εξοπλισμό του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο διαχειριστής στόλου (Fleet Manager) κ. Τηλέμαχος Μαρούλης, είπε για την ενέργεια αυτή:
«Σήμερα έχουμε την τιμή να προσφέρουμε στο ΕΚΑΒ εκπαιδευτικό εξοπλισμό, έναν απινιδωτή εκπαίδευσης και ένα ανδρείκελο για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ως ευχαριστία της εταιρείας Ελληνικά Λεωφορεία (Hellenic Coaches) για την εκπαίδευση που παρείχε το ΕΚΑΒ σε όλους μας τους οδηγούς και μάλιστα προς τιμή του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε και στην Κω για εκπαιδεύσει και τους οδηγούς μας εκεί, για κάτι που θεωρούμε ότι είναι καθήκον στους οδηγούς μας και σε όλους εμάς να βοηθήσουμε την ανθρώπινη ζωή όταν αυτή έχει ανάγκη.

Το έργο του ΕΚΑΒ είναι τόσο χρήσιμο και θα πρέπει όλες οι εταιρείες στα Δωδεκάνησα να κάνουν ό,τι μπορούν, ό,τι περνάει από το χέρι τους για να υποστηρίξουν το έργο του ΕΚΑΒ.
Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ευχαριστήσουμε, γνωρίζουμε ότι το ΕΚΑΒ είναι δίπλα στην ανθρώπινη ζωή που έχει τη μεγαλύτερη αξία και μάλιστα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε και θα είμαστε δίπλα στο ΕΚΑΒ για οτιδήποτε χρειαστεί και οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας».


Πηγή: rodiaki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews