ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/6/20

Συνάντηση Δήμαρχου Ιεράπετρας Θ. Καλαντζάκη με την υπεύθυνη του ΕΚΑΒ ΚρήτηςΤετάρτη, 24 Ιουνίου 2020
EKABNews

Συνάντηση Θ. Καλαντζάκη με την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης
creta24.gr

Με την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης, κα. Μπαλή Ειρήνη, τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Αγγελάκη Γεώργιο και τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ, κ. Ορφανό Δημήτριο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και δήλωσε: «Το ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας επιτελεί ένα δύσκολο και συνάμα ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο εξυπηρετώντας μία πολύ μεγάλη περιοχή γεωγραφικά και πληθυσμιακά. Γι’ αυτό και ζήτησα από την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης να το στηρίξει σθεναρά φροντίζοντας να υπάρχει μόνιμα επάρκεια σε προσωπικό και στον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας πάντα εγκαίρως τα αιτήματα που προκύπτουν, θα αποκριθούμε και αυτή τη φορά στο αίτημα του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για την κατασκευή  στεγάστρου στο νέο χώρο όπου φιλοξενείται. Ευχαριστώ την κα. Μπαλή για το ενδιαφέρον της, τον κ. Αγγελάκη και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τη συνεργασία και τη συνολική συνεισφορά τους στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.»

Πηγή: creta24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews