ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/20

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε η Θωμαΐς Οικονόμου
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020
EKABNews

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε η Θωμαΐς Οικονόμου
evrytanikospalmos.gr

Η πολιτευτής Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία και ιατρός κα Θωμαΐς Οικονόμου, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο ενός νέου ανθρώπου στο Δήμο Αγράφων και συγκεκριμένα στο Λιθοχώρι, και την πεντάωρη καθυστέρηση έλευσης ασθενοφόρου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου στο γραφείο του στην Αθήνα.

Η συζήτηση επί του θέματος ήταν διεξοδική και αφορούσε κυρίως τις δυσλειτουργίες του ΕΚΑΒ στο Δήμο Αγράφων καθώς και τις δυνατότητες επίλυσης των προβλημάτων που ανακύπτουν από την έλλειψη προσωπικού και ασθενοφόρων. Η κα Οικονόμου αναφέρει σε ανάρτησή της για τη συνάντηση:

«Διαπίστωσα με χαρά τη βαθιά γνώση του Προέδρου για τα προβλήματα του τόπου καθώς και την επιθυμία του για την επίλυση τους. Συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε σύντομα, με την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων φορέων, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των σοβαρών και χρόνιων παθογενειών που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος Δήμος Αγράφων».

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews