ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/20

Με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒΠέμπτη, 18 Ιουνίου 2020
EKABNews

Συνάντηση Κύτελη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου
emprosnet.gr


Προκειμένου με χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ να διαμορφωθεί και να ενοικιαστεί μεγαλύτερος χώρος για την μεταστέγαση του κέντρου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διοικητή του «Βοστάνειου» Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη.

Ο κ. Παπαευσταθίου επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη, προκειμένου με χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ να διαμορφωθεί και να ενοικιαστεί μεγαλύτερος χώρος για την μεταστέγαση του κέντρου, που φιλοξενείται αυτή τη στιγμή πίσω από το Νοσοκομείο και δεν κρίνεται ικανοποιητικός ούτε για το προσωπικό, ούτε για το σύστημα συντονισμού ΕΚΑΒ Αιγαίου, αλλά ούτε και για τον στόλο των ασθενοφόρων που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του «Βοστάνειου».

Ο Δήμαρχος άκουσε τα θέματα που αφορούν στο ΕΚΑΒ και συμφώνησε ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος θα έχει τη βοήθεια του Δήμου Μυτιλήνης σε ό,τι χρειαστεί.

Παράλληλα, συζητήθηκε διεξοδικά και η παρούσα κατάσταση στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο με τον κ. Καμπούρη, τα προβλήματα, οι ανάγκες και τα σχέδια του Διοικητή για τη  βελτίωσή τους, ενώ υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων για την καλύτερη δυνατή συνεργασία, σε μία κρίσιμη περίοδο λόγω COVID-19.

Δημοσιεύτηκε 17/06/2020

Πηγή: emprosnet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews