ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/20

Χίος: Τι ψάχνει το ΕΚΑΒ στο κτίριο του Οίκου Ναύτη;


Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020
EKABNews

Τι ψάχνει το ΕΚΑΒ στο κτίριο του Οίκου Ναύτη;
alithia.gr

Λεκτική αντιπαράθεση του Προέδρου του με τον Πρόεδρο της Παγχιακής Ένωσης Συν/χων ΝΑΤΣτη Χίο βρίσκονται σήμερα για εκπαίδευση που γίνεται στο Ομήρειο στελέχη του ΕΚΑΒ, ενώ ο Πρόεδρος του, Νίκος Παπαευσταθίου, πλαισιωμένος και από άλλα άτομα επισκέφθηκε πριν από λίγο τον Οίκο Ναύτου, εξετάζοντας τον χώρο, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Προέδρου της Παγχιακής Ένωσης Συν/χων ΝΑΤ, Στέλιου Κουμπιά, ο οποίος είχε λεκτική αντιπαράθεση μαζί του, μιας και υπάρχει ανεπίσημη πληροφόρηση ότι σχεδιάζεται ο 4ος όροφος του κτιρίου να δοθεί για να μεταστεγαστούν εκεί υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.

Οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ είναι δυσαρεστημένοι, γιατί παρόλο που συνέναισαν το προηγούμενο διάστημα για τη μεταστέγαση στο χώρο τμημάτων της ΑΕΝ Μηχανικών, μέχρι τώρα παραμένει ανικανοποίητο το αίτημά τους για παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον Οίκο Ναύτου, ενώ παράλληλα στην παρούσα φάση, αναφορικά με το ΕΚΑΒ,  γίνεται σχεδιασμός ερήμην τους.

Αναμένεται άμεση σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου τους σήμερα το πρωί όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις.

Πηγή: alithia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews