ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/6/20

Παν. Δαρειώτης «Κωφεύουν» οι Υπεάρχες και οι Διοικητές για τις προσλήψεις


Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020
EKABNews

Παν. Δαρειώτης “Κωφεύουν οι Υπεάρχες κι οι Διοικητές για τις προσλήψεις”
akroama.gr

Την αγανάκτηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ μετέφερε ο Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παν. Δαριώτης, σχετικά με την απόφαση που ελήφθη πανελλαδικά γι αποχή του ΕΚΑΒ από τις δευτερογενείς διακομιδές, από σήμερα μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Δαρειώτης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “ενώ έχει δοθεί εντολή από το Υπουργείο Υγείας και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για να “τρέξουν” οι διαγωνισμοί πρόσληψης επικουρικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ, οι Υπεάρχες και οι Διοικητές κωφεύουν”.

Ο κ. Δαρειώτης σημείωσε ότι δε θα γίνονται οι δευτερογενείς διακομιδές, όπως εξιτήρια ασθενών από κλινικές, μεταφορές ασθενών σε κλινικές κ.α. “Ο ρόλος μας είναι να είμαστε άμεσοι στα επείγονται περιστατικά” δήλωσε μεταξύ άλλων και ανέφερε ότι για το ΕΚΑΒ στη Μαγνησία προβλέπονται 10 άτομα κι έχουν καλυφτεί οι έξι ενώ για το Νοσοκομείο Βόλου, προβλέπονται πέντε – έξι θέσεις και δεν έχει καλυφτεί καμία.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Δαρειώτη

Παν. Δαρειώτης "Κωφεύουν οι Υπεάρχες και οι Διοικητές για τις προσλήψεις
AKROAMA 998FM VOLOS


Δημοσιεύτηκε 29/6/2020

Πηγή: akroama.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews