ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/20

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Αντίθετοι δηλώνουμε στην τροπολογία που κατατίθεται για τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒΠέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

 
Προσθήκη λεζάντας
Αντίθετοι δηλώνουμε στην τροπολογία που κατατίθεται για τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ

Εν έτη 2020 είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιηθούν μη νόμιμα πτητικά μέσα για την χρήση τους από ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές του, ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι που πρέπει οι Διασώστες του ΕΚΑΒ να αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό και πλήρη εξοπλισμό περιστατικά covid-19
Είναι απαράδεκτο πρώην δημόσια πτητικά μέσα που σήμερα ανήκουν σε ιδιώτες να θέλουν και να προσπαθούν εισχωρήσουν από το παράθυρο στο φιλέτο των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒκαι να τα παρουσιάζουν κάποιοι ως δημόσια.

Αυτό Δεν Θα Περάσει , Δεν Τα Δεχόμαστε, Δεν Θα Τα Στελεχώσουμε

Συγχαίρουμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας κύριο Βασιλη Κικίλια που πέτυχαν να στελεχώσουν το ΕΚΑΒ με εναέρια πτητικά μέσα αποδεχόμενοι σχετική δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου τα οποία θα ανήκουν στο δημόσιο.
Ευχαριστούμε τον Υπουργό Υγείας κύριο Βασίλη Κικίλια και αναμένουμε την υλοποίηση της σχετικής υπόσχεσης- δέσμευσης του για αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων όλων των στελεχών του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι:

Η ΠΟΠ ΕΚΑΒ,  όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚΑΒ, όλοι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θα είναι απέναντι σε όποιον δε θέλει το καλό του ΕΚΑΒ και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ασφάλεια των πολιτών στις αεροδιακομιδές.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για την φετινή χρονιά δέχονται μόνο τα νόμιμα πτητικά μέσα που διαθέτει το υπουργείο Άμυνας, και τα πιστοποιημένα πτητικά μέσα που έχουμε προτείνει σαν ΠΟΠ ΕΚΑΒ για το πρόγραμμα επαγγελματικής αναβάθμισης δεξιοτήτων για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πηγή: popekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews