ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/6/20

Πάτρα: «Φράκαρε» ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον δήθεν πεζόδρομο της Κανάρη!
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020
EKABNews

Πάτρα: "Φράκαρε" ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον δήθεν πεζόδρομο της Κανάρη!
patrasevents.gr

Τα χάλια του δήθεν πεζόδρομου της Κανάρη στην Πάτρα είναι γνωστά.

Καθημερινά στο πεζόδρομο υπάρχουν παρκαρισμένα αμάξια, τόσο από την δεξιά, όσο και από την αριστερή πλευρά του, ενώ εκτός αυτό από τον δήθεν πεζόδρομο περνούν κάθε τόσο μηχανάκια.

Οι πεζοί έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και συνήθως όταν περνούν από εκεί ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια για να τους πατήσει κάποιο όχημα. Το μεσημέρι της Τρίτης από τον πεζόδρομο της Κανάρη δεν μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει ασθενή μετά από κλήση που είχε λάβει.

Τόσο καλά. Ευτυχώς που υπήρχαν εκεί πολίτες και βοήθησαν τους διασώστες στο να μετακινήσουν οχήματα για να μπορέσει το ασθενοφόρο να περάσει. Μπράβο μας έτσι; Πλάκα θα έχει να δούμε και άλλους τέτοιους πεζόδρομους σαν και αυτό της Κανάρη μετά την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου.

(Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Τζάτζου).

Πηγή: patrasevents.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews