ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/20

Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου για την «Ενίσχυση των Δομών ΕΚΑΒ στην Βόρεια Εύβοια»
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020
EKABNews


ΘΕΜΑ: «Ενίσχυση των Δομών ΕΚΑΒ στην Βόρεια Εύβοια»

Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου, της 5ης Ιουνίου 2020, ζητήθηκε από τον  Πρόεδρο  του  ΕΚΑΒ,  στην  Βόρεια  Εύβοια,  η  ενίσχυση  των  δομών  του  ΕΚΑΒ  στην περιοχή  αυτή,  μέσω  επικείμενων  προσλήψεων  επικουρικού  προσωπικού.  Παράλληλα, τονίστηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του Σταθμού του ΕΚΑΒ στο Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης - Αγ. Άννας και η ενίσχυση των δομών του στην Ιστιαία. Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ εξήρε  το  ρόλο  του  ΕΚΑΒ  στην  παροχή  προ-νοσοκομειακής  φροντίδας,  καθώς  επίσης, υπογράμμισε το έργο του στην αντιμετώπιση εκτάκτων και σοβαρών περιστατικών.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε, αφενός, για να διατηρηθούν οι υπάρχουσες Δομές  του  ΕΚΑΒ  στη  Βόρεια  Εύβοια  και  αφετέρου,  για  να  ενισχυθούν  με  ιατρούς-νοσηλευτές  οι  ως  άνω  δομές  του,  λαμβάνοντας  υπόψη  ότι,  κατά  την  εκάστοτε  θερινή περίοδο, αυξάνεται η προσέλευση τουριστών σε χωριά-κωμοπόλεις της εν λόγω ευρύτερης περιοχής;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κυριάκος Βελόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews