ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/20

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕΔευτέρα, 15 Ιουνίου 2020
EKABNews
Στήριξη της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Συγκέντρωση ώρα 8:30πμ, Πλατεία Μαβίλη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ, στηρίζει τη μεγάλη Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, ώρα 8:30πμ, στην Αθήνα, στην Πλατεία Μαβίλη και θα διέλθει από Υγειονομικές Μονάδες, Μέγαρο Μαξίμου, Βουλή, Υπουργείο Εργασίας και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Διεκδικούμε μια ισχυρή Δημόσια Υγεία και Πρόνοια, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτική, δωρεάν περίθαλψη στον πληθυσμό, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και στην πορεία,  κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (για  το Λεκανοπέδιο) την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ και τους καλεί να λάβουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Μαβίλη, ώρα 8:30πμ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews