ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/20

Σεμινάριο του ΕΚΑΒ στους Λειψούς για τον covid-19


Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

Σεμινάριο του ΕΚΑΒ στους Λειψούς για τον covid-19
skyrodos.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το προγραμματισμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο αντιμετώπισης πιθανού κρούσματος Covid-19 στο ΠΠΙ Λειψών από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, αποτελούμενο από μία γιατρό αναισθησιολόγο-επειγοντολόγο και δύο διασώστες.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιατρείου μας καθώς και στελέχη του λιμενικού σώματος και ο Δήμαρχος.“Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΕΚΑΒ καθώς και τους εκπαιδευτές για αυτήν την πολύ σημαντική δράση που ανέλαβαν να υλοποιήσουν ενόψει της έναρξης των τουριστικών αφίξεων.
Τους ευχαριστούμε επίσης για το γεγονός ότι βοήθησαν στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός έκτακτου καρδιολογικού περιστατικού που συνέβη σε 75χρονο συντοπίτη μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.Δημοσιεύτηκε 03/06/2020

Πηγή: skyrodos.gr


Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αδυνατούμε να εκτελέσουμε τα προγράμματα μέσω ψηφιακών εφαρμογών ;
    Δεν μας ενδιαφέρει να εξοικονομούμε πόρους(υλικούς και άυλους) και να τους διαχειριζόμαστε με θετικό και αξιοποιήσιμο τρόπο για την υπηρεσία ;
    Υπάρχει ανάγκη για ταξίδια και συγχρωτισμό ;
    Αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας είναι αυτές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews