ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/20

Τρίπολη: Προληπτικός έλεγχος για Covid-19 σε εργαζομένους του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020
EKABNews

Τρίπολη | Προληπτικός έλεγχος για Covid-19 σε εργαζομένους του ΕΚΑΒ (εικόνες)
kalimera-arkadia.gr


Σε προληπτικό έλεγχο για τον ιό Covid-19 προέβησαν σήμερα το πρωί τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Τρίπολης αλλά και οι Διοικητικοί υπάλληλοι μια πρωτοβουλία του υπεύθυνου των Πληρωμάτων Λεζέ Νικολάου στα πλαίσια της ομαλής και υγιούς συναδελφικής αλληλεγγύης.

Ο κ. Λεζές τόνισε: "Καθημερινά αποδεικνύεται ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός μας προς τους πολίτες διασφαλίζοντας έτσι την αλληλένδετη  σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα μας.

Πρέπει όλοι μας να χαιρόμαστε άκρας υγείας  έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στο συνάνθρωπο όταν μας χρειάζεται.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που εμπράκτως στηρίζει τις προσπάθειές μας (παρόλο που δεν υπαγόμαστε διοικητικά σε αυτή) το Περιφερειακό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τον υπεύθυνο Ιατρό Πνευμονολόγο Κ. Αναγνωστάκο.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά με αμέριστο ζήλο προς το καθήκον  και τους πολίτες.
Η ατομική υγιεινή είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας."


Δημοσιεύτηκε 18/06/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews