ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/20

Λήμνος: Ο Δ/ντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ στον FM 100 για το πρόγραμμα «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.»,ΒίντεοΤρίτη, 16 Ιουνίου 2020
EKABNews

Λήμνος: Ο Δ/ντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ στον FM 100 για το πρόγραμμα «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.» (audio-video-photos)
limnosfm100.gr

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Στη Λήμνο συνεχίστηκε, τη Δευτέρα (15/6), το ειδικό πρόγραμμα ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης και ασκήσεων με την κωδική ονομασία «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.» (Stay Alert Fully Educated) - «Είμαστε σε Ετοιμότητα & Εκπαιδευμένοι... Μένουμε Ασφαλείς», σχετικά με τη διαχείριση ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών SARS-CoV-2.

Το πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται στην 4η εβδομάδα υλοποίησής του, απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, καθώς και σε στελέχη των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων και υπηρεσιών της νησιωτικής χώρας. Βασικός του στόχος είναι να διασφαλιστεί τόσο η ετοιμότητα όσο και η επάρκεια των γνώσεων όλων των υγειονομικών στελεχών, των στελεχών του Λιμενικού καθώς και των εμπλεκόμενων στελεχών, σχετικά με την τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας αλλά και στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των ασθενών κατά το χρονικό στάδιο πριν την ασφαλή διακομιδή ενός ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2, σε κάποιο ορισμένο Νοσοκομείο Αναφοράς Covid-19.

Το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γκαλιούρη, στη Μύρινα, η εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Λήμνου καθώς των στελεχών του Λιμενικού Σώματος από τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ κ. Δημήτρη Πύρρο.

Λίγο αργότερα, ο κ. Πύρρος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου και μίλησε για το πρόγραμμα «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.» και περιέγραψε τι περιελάμβανε η σημερινή εκπαίδευση ενώ γνωστοποίησε ότι, αύριο, Τρίτη (16/6), θα πραγματοποιηθεί άσκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο έλεγχος επιχειρησιακής ετοιμότητας, εκπαίδευση και άσκηση.

Ακούστε όσα είπε:Εκπαίδευση υγειονομικού προσωπικού και στελεχών Λιμενικού για διαχείριση περιστατικού Covid19 
Limnos FM 100
Πηγή: limnosfm100.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews