ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/20

KOZANI FC : ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους εργαζομένους στο Μαμάτσειο αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
EKABNews                 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους εργαζομένους στο Μαμάτσειο αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ
kozan.gr

Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Διοίκηση, το Σύλλογο Εργαζομένων ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και Κέντρων Υγείας και το Σύλλογο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΚΟΖΑΝΗΣ, αποφασίσαμε, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, καθώς και για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του COVID – 19, να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους εργαζομένους, για όλους τους αγώνες της ΚΟΖΑΝΗΣ, επίσημους και φιλικούς, καθώς και έκπτωση της τάξεως του 50% στη μηνιαία συνδρομή των Ακαδημιών μας.

Η ΚΟΖΑΝΗ θέλει να ευχαριστήσει θερμά, το Διοικητή του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κύριο Γκανάτσιο Στέργιο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ κύριο Ντέντη Δημήτρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κύριο Ζαραφίδη Θωμά, για τη θετική ανταπόκρισή τους σε αυτή μας την πρωτοβουλία.

Περισσότερο όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ, γιατρούς και νοσηλευτές που στάθηκαν όρθιοι δίπλα μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Ραντεβού στα γήπεδα με ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!!!

Δημοσιεύτηκε 09/06/2020

Πηγή: kozan.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews