ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/20

Ουαλία: Η μονάδα NHS trust της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας επέλεξε το Toyota RAV4 για τις παραϊατρικές της ομάδες


Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020
EKABNews

Toyota RAV4: Υβριδικά και τετρακίνητα ασθενοφόρα
motori.gr

Γιώργος Ψαρράς 

Ένα υπεύθυνο πόστο αναλαμβάνει το Toyota RAV4, καθώς επιλέχτηκε από ιατρική υπηρεσία ως ασθενοφόρο-όχημα άμεσης ανταπόκρισης.

Η μονάδα NHS trust της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας στην Ουαλία επέλεξε το ιαπωνικό SUV ως το νέο της όχημα για τις παραϊατρικές της ομάδες. Συνολικά 51 RAV4 υβριδικής τεχνολογίας θα αντικαταστήσουν το στόλο των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της εν λόγω μονάδας άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Τα υβριδικά RAV4 δεν επιλέχτηκαν μόνο για την αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα Toyota, αλλά και λόγω του χαμηλού ενεργειακού τους αποτυπώματος, της ικανότητας τους να μεταφέρουν πλήρωμα και τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό τους.

Εκτιμάται ότι σε ετήσια βάση θα διανύουν πάνω από 64.370 χλμ. σε ολόκληρη την Ουαλία. Παράλληλα η Toyota παρέχει εκπαίδευση στους τεχνικούς της NHS trust, ώστε να μπορούν να συντηρήσουν τα υβριδικά RAV4 σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αποχής από τα καθήκοντα τους.Να πούμε ακόμα ότι τα υβριδικά RAV4 διαθέτουν το σύστημα έξυπνης τετρακίνησης AWD-i της Toyota, ώστε να μπορούν πάντα να φτάνουν έγκαιρα ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως το χιόνι και ο πάγος. Επίσης το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας “Toyota Safety Sense” των υβριδικών RAV4 εξασφαλίζει την προστασία των πληρωμάτων.

Από τις σχετικές φωτογραφίες παρατηρούμε ότι τα RAV4 έχουν ντυθεί στα χρώματα (κίτρινο και πράσινο) της μονάδας NHS trust, ενώ διαθέτουν φάρο στην οροφή και μπλε Led φώτα στη μάσκα και στα εμπρός φτερά.


Δημοσιεύτηκε 20/06/2020

Πηγή: motori.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews