ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/20

Χαλκιδική: Με 10 διασώστες και δύο επιπλέον ασθενοφόρα θωρακίζεται η Κασσάνδρα για το καλοκαίρι


Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
EKABNews

Χαλκιδική: Με 10 διασώστες και δύο επιπλέον ασθενοφόρα θωρακίζεται η Κασσάνδρα για το καλοκαίρι
thestival.gr

ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥΗ Κασσάνδρα ενισχύεται με 10 διασώστες και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κατά τους θερινούς μήνες ως και το Σεπτέμβριο.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, στο Δημαρχείο και έδωσε λύση στα ζητήματα διαμονής και σίτισης των πληρωμάτων που θα τοποθετήσει το ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Για το σκοπό αυτό, η Δήμαρχος ήρθε άμεσα σε επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, τον Τ.Ο.Χ και ξενοδόχους της Κασσάνδρας.

«Συνεπώς τα δέκα νέα μέλη του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με το υπάρχον προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κασσάνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, πνιγμών και πάσης φύσεων έκτακτες ανάγκες υγείας που ενδέχεται να προκύψουν το καλοκαίρι, που ο πληθυσμός στην Κασσάνδρα εκατονταπλασιάζεται.

Με όλες τις βάρδιες καλυμμένες και δεύτερο ασθενοφόρο με έδρα τη Χανιώτη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευστρατίου ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Κασσάνδρας για τις ταχύτατες και αποτελεσματικές της ενέργειες να δώσει άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα.

Η Δήμαρχος από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, καθώς η σίτιση των πληρωμάτων καλύπτεται από δαπάνες του Επιμελητηρίου, τον Τ.Ο.Χ και όλους τους ξενοδόχους που πρόθυμα της απάντησαν θετικά στο αίτημα της για παροχή δωρεάν φιλοξενίας, προς όφελος της Κασσάνδρας.

Δημοσιεύτηκε 02/07/2020

Πηγή: thestival.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews