ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/20

Τα Δημόσια ΙΕΚ Υγείας και οι Ειδικότητες (Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου) για το 2020-2021

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

EKABNews

Η ειδικότητα «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου» θα λειτουργήσει σε
ΔΙΕΚ 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»
Γ.Ν. ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»
Γ.Ν. ΣΥΡΟΥ»ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ»

ΔΙΕΚ 5ης ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΙΕΚ 6ης ΥΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ
ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα Δημόσια ΙΕΚ (Υγείας) και οι Ειδικότητες για το 2020-2021
Foititikanea.gr
21/07/2020

Τα Δημόσια ΙΕΚ (Υγείας) και οι Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το 2020-2021
Ειδικότητες ΔΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021 όπως ενεκρίθησαν από το Υπουργείο Υγείας.
Για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021 θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, στην ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτικής (Γενικής Νοσηλείας, Τραυματολογίας, Χειρουργείου, ΜΕΘ, Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις και Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου), στα κατωτέρω Δ.Ι.Ε.Κ. (δείτε τους πίνακες παρακάτω).
Τα ανωτέρω Δ.Ι.Ε.Κ. θα λειτουργήσουν, εφόσον συγκεντρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό καταρτιζόμενων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 4 της υπ’ αρ. Γ4α/Γ.Π. 55004/15/2016 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄ 2049).

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η κατάθεση των αιτήσεων των υποψηφίων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, στο Δ.Ι.Ε.Κ. όπου επιθυμούν να φοιτήσουν, μετά από σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.
Την ίδια χρονική περίοδο θα γίνουν δεκτές αιτήσεις κατατάξεων από αποφοίτους ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε. Β΄ κύκλου, Τ.Ε.Λ., εξειδίκευση ΕΠΑΛ συναφών ειδικοτήτων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Για το Γ΄ εξάμηνο σπουδών, δικαίωμα αίτησης για κατάταξη έχουν και οι καταρτιζόμενοι, καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ.
Τα ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα δέχονται αιτήσεις σπουδαστών και εκπαιδευτών από 24 Αυγούστου 2020 έως και 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Πηγή: Foititikanea.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews