ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/20

7η ΥΠΕ ΣΩ.Π.Α.-ΠΕΔΥ: Κοινός στόχος η αναβάθμιση της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών του κλάδου των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας


Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020
EKABNews

7η ΥΠΕ   ΣΩ.Π.Α.-ΠΕΔΥ
Κοινός στόχος η αναβάθμιση της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών του κλάδου των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας.

Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στα Κέντρα Υγείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση   στην 7η ΥΠΕ το μέλος του ΔΣ του ΣΩ.Π.Α-Π.Ε.Δ.Υ. (Πανελληνίου  Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων) κ. Μοχιανάκης Κωνσταντίνος με την Διοίκητρια της 7ης ΥΠΕ κ. Μπορμπουδάκη Λένα και τον Υποδιοικητή και υπεύθυνο για τα Κέντρα Υγείας κ. Αγαπίου Δημήτριο.
Στόχος της συνάντησης ήταν η έκθεση των βασικών προβλημάτων του κλάδο των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας και η στενή συνεργασία με την Διοίκηση για άμεση επίλυση τους.
Συγκεκριμένα αφορούσε :
- Την άμεση αντικατάσταση του στόλου των Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας.
- Την παροχή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των πληρωμάτων.
- Και την άμεση επίλυση βασικών θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Στόχος του Σωματείου είναι η άμεση επίλυση τους για την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών. Οφείλουμε να τονίσουμε το ενδιαφέρον της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και την άψογη συνεργασία της με το Σωματείο μας για την προώθηση και επίλυση των  βασικών προβλημάτων.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews