ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/20

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ-ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 11:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
EKABNews


Αθήνα 06/07/2020
Αρ. πρωτ.: 343ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ 8/7/2020 ΑΠΟ 11:00 ΠΜ ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο την Τετάρτη 8 Ιουλίου και συγκέντρωση ώρα 11:30πμ στην Πλατεία Κοραή που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά του νομοσχεδίου που φέρνει η Κυβέρνηση για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων.
Το νομοσχέδιο επιδιώκει να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Οι εμπνευστές να γνωρίζουν πως το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω! Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές οργανώσεις της χώρας δεν πρόκειται να βάλουν «δοσομετρητή» στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους.
Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά! Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στην πορεία διαμαρτυρίας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΔείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews