ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/20

Επαγγελματικές Κατακτήσεις Παρασκευά Βιδάκη
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
EKABNews

Μετά από σχεδόν οκτώ  χρόνια σπουδών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), τα οποία περιείχαν μόρφωση, εκπαίδευση και εκμάθηση με  νέες προσεγγίσεις Διοίκησης Οργανισμών, Δημόσιο Μάνατζμεντ, Λογιστική, Στατιστική, Βιομηχανική Οργάνωση, Διαχείριση Ολικής Ποιότητας, Δίκαιο, Χρηματοοικονομική κλπ, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ με βαθμό 8,13.

Αναμένοντας την ορκωμοσία και την λήψη του Πτυχίου μου, αισθάνομαι πραγματικά περήφανος και δικαιωμένος που ανταμείφθηκαν οι κόποι τόσων ετών. Είναι το δεύτερο Πτυχίο μου, το πρώτο αφορά Πτυχίο ΤΕΙ Λάρισας(Μηχανολογικής Κατεύθυνσης), με το οποίο διατηρώ την ειδικότητα του (ΤΕ) Μηχανικού και ανήκω προς το παρόν στην Τεχνική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Ελπίζω να χρησιμοποιήσω όλες αυτές τις γνώσεις προς όφελος της Υπηρεσίας και των Συναδέλφων μου. Θα ήθελα να βοηθήσω και να χρησιμοποιήσω όλες αυτές τις γνώσεις από την κατάλληλη θέση αξιοποιώντας στο έπακρο την τυπική και ουσιαστική μου μέχρι σήμερα εκπαίδευση. Είμαι υποστηρικτής της Διά Βίου Μάθησης και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Παρασκευάς Βιδάκης
(ΤΕ) Μηχανικός
p.vidakis[@]ekab.gr / 6988081658

Επαγγελματικές Κατακτήσεις:

1. Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος Διασώστη Πλ. Ασθ/ρου σε όλη την επικράτεια από την Περιφέρεια Αττικής

2. Άδεια Λογιστή Β’ Τάξης

3. Ενεργός Τεχνικός Ασφαλείας Α’ Τάξης

4. Άδεια Εργοδηγού 1ης-2ης-3ης Ειδικότητας από την Περιφέρεια Αττικής

5. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΟΕΕ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΤΕΕ) και του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας(ΣΤΑΕ)

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Η θεώρησή μου σχετικά με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο ήταν και παραμένει αρνητική..Η διαφορά από τους πολλούς που θα έσπευδαν να συμφωνήσουν μαζί μου είναι ο λόγος. Κι αυτός ο λόγος πολλές φορές, με κάνει άδικη προς τέως συναδέλφους, ή/και γνωστούς, ή ακόμη και φίλους... Ωστόσο, εξισορροπώντας την αδικία με την αλήθεια, αλλά και αναθεωρώντας-εν μέρει- έχω να πω, ότι για μένα προσωπικά, η γνώση είναι επένδυση, από όπου κι αν εμπεριστατωμένα τη λαμβάνεις. Είναι τροφή, είναι απόδραση, είναι πέταγμα.. Είναι εξίσου σημαντικό, να θέτεις στόχους και να νιώθεις τη χαρά της ικανοποίησης, αλλά και της περηφάνειας, όταν το καταφέρνεις, θέλοντας να μοιραστείς αυτήν τη χαρά, με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Θέλοντας να προσφέρεις ταυτόχρονα αυτην τη γνώση , στην Υπηρεσία που σε μεγαλώνει, για να πάει, με τη μικρή σου βοήθεια, ένα βήμα πιο πέρα...Κάποιοι ίσως σκεφτούν, ή πουν, ότι στο ΕΚΑΒ, όλοι θέλουν μια καρέκλα. Του Προισταμένου, του Δ/ντή, ή και του Προέδρου. Αλήθεια είναι. Γιατί, η φιλοδοξία, όταν δεν αγγίζει τη μισαλλοδοξία είναι υγιής. Ενεργό ρόλο σε αυτό έχει και συνεπικουρεί η ικανότητα, η οποία κρίνεται και θα κριθεί ως αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας λοιπόν εκ του συνεγγυς, την προσπάθεια του Παρασκευά όλα αυτά τα χρόνια, να βελτιώσει τη ζωή του και το επίπεδο γνώσης του , ώστε εξελισσόμενος να μεταφέρει αυτήν τη γνώση στη Υπηρεσία, όχι επιδεικτικά, αλλά επί της ουσίας, πιστεύω, ότι του αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, που κατάφερε να κάνει πράξη, όσα κάποιοι άλλοι, ούτε καν ονειρεύτηκαν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις ποιο ευγενικές ασκήσεις και από τους ποιο υψηλούς πόθους του ανθρώπου είναι η μόρφωση και η επιμόρφωση. Αληθινές αρχές που είναι αξιέπαινες ειδικά όταν πρόκειται με τέτοιες συνθήκες από συναδέλφους μας. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο. Τέτοιου είδους προσπάθειες ή προτάσεις για κάτι καινούργιο που σχετίζονται με την αναβάθμιση πρέπει να στηρίζονται και να αναγνωρίζονται πρωτίστως από την υπηρεσία μας. Έτσι διαγράφεται και το ηθικό χάος των κοινωνιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews