ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/20

Ο καυτός Σεπτέμβριος που έρχεται στην Υγεία




Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
EKABNews

Ο καυτός Σεπτέμβριος που έρχεται στην Υγεία
healthreport.gr
 
Τι έρχεται από τον Σεπτέμβριο άραγε στην υγεία; Μεταρρυθμίσεις ή κινητοποιήσεις;
Αλλαγές, πολλές αλλαγές ετοιμάζονται για τον Σεπτέμβριο από την κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας. Ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχθεί το κυβερνητικό σχήμα μετά τον φημολογούμενο ανασχηματισμό, το Μέγαρο Μαξίμου- λένε υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr – περιμένει θεαματικό έργο στην Υγεία, ώστε να είναι απολύτως εμφανές στους πολίτες.

 

Καλά γνωρίζοντες λένε στο HealthReport.gr ότι υπάρχει η πολιτική βούληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε τομές στην Υγεία, ώστε να υπάρξει απόλυτη ανασυγκρότηση. Άλλωστε τώρα θα υπάρχουν και τα απαραίτητα κονδύλια της Ευρώπης, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές.
Βέβαια πάντα στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει κανείς να κρατά μικρό καλάθι, καθότι η χώρα μας από νομοσχέδια και εξαγγελίες δεν πάσχει, αλλά από την υλοποίησή τους.

Από την άλλη όμως ο Σεπτέμβριος θα είναι σίγουρα καυτός από το μέτωπο των εργαζομένων και των γιατρών, αφού ετοιμάζονται σε πολλά μέτωπα αντιδράσεις για ελλείψεις και προβλήματα στην Υγεία.

Πηγή: healthreport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews