ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/20

Οι αποσπασμένοι στο ΕΚΑΒ Καλύμνου διασώστες ευχαριστούν Δήμαρχο, Μητροπολίτη, Διοικητή Νοσοκομείου και συναδέλφους τους


Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
EKABNews

Οι αποσπασμένοι στο ΕΚΑΒ Καλύμνου διασώστες ευχαριστούν Δήμαρχο, Μητροπολίτη, Διοικητή Νοσοκομείου και συναδέλφους τους
kalymnos-news.gr
15/07/2020

Οι αποσπασμένοι για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σαν διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου στον τομέα ΕΚΑΒ Καλύμνου ευχαριστούν με επιστολή τους το Δήμαρχο, Μητροπολίτη, Διοικητή Νοσοκομείου και τους συναδέλφους τους.

Παραθέτουμε τη σχετική επιστολή:

Ευρισκόμενοι για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σαν διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου στον τομέα ΕΚΑΒ Καλύμνου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όσους βοήθησαν και συνετέλεσαν ώστε η παραμονή μας στο νησί να είναι ανθρώπινη και ευχάριστη, και να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας ως διασώστες.

Έτσι με την σειρά να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Καλύμνου, Κύριο Διακομιχάλη Δημήτριο, τον Μητροπολίτη Κ. Παϊσιο, και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κύριο Λαζαρίδη Γιώργο

Για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο ΕΚΑΒ Καλύμνου, και στον υπεύθυνο του Τομέα, Κύριο Νικήτα Κρητικό. Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για την καλή λειτουργία του ΕΚΑΒ, για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων
φορέων, είναι ο ενδιάμεσος κρίκος ώστε όλοι οι παραπάνω φορείς να βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του τομέα, και στην όμορφη διαμονή των πληρωμάτων.

Τα πληρώματα – διασώστες
Χρύσα Γιαλαμά
Μιχάλης Νιτσοτόλης
Ευάγγελος Λιακόπουλος

Πηγή: kalymnos-news.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews