ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/20

Κουνέλια Κατακόλου: Άμεση η επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ σε διπλό σοβαρό περιστατικό
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020
EKABNews

Κουνέλια Κατακόλου: Άμεση η επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ σε διπλό σοβαρό περιστατικό
ilialive.gr

Σωτήρια ήταν επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ σε διπλό περιστατικό που προέκυψε κατά τη διάρκεια μετάβασής τους σε αυτά. Αρχικά το πλήρωμα κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό παράσυρσης ηλικιωμένου από αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν και τον έριξε σστο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, στην περιοχή Κουνέλια Κατακόλου.

Φτάνοντας όμως το ασθενοφόρο στο σημείο, σε κοντινή απόσταση, στην ακτή μια 42χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αυχένα, από το παιχνίδι με παιδάκι στην θάλασσα.

Η γυναίκα βρισκόταν στη θάλασσα και έκανε βουτιές με παιδάκι από το φιλικό της περιβάλλον και οικογενειακά. Κάποια στιγμή το παιδάκι έπεσε άτσαλα πάνω στον αυχένα της γυναίκας με αποτέλεσμα να νιώσει αυτή έντονους πόνους από το χτύπημα.

Φιλικό της πρόσωπο με γνώσης ναυαγοσωστικής έσπευσε κοντά της και την έβγαλε στην ακτή και υπήρξε επικοινωνία με τιο ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που βρισκόταν καθοδόν έφτασε και οι διασώστες έπρεπε να συνδράμουν και τον ηλικιωμένο και τη γυναίκα.

Παρείχαν την πρώτες βοήθειες στο πρώτο περιστατικό και ακινητοποίησαν για να μεταφέρουν με το φορείο της γυναίκας και τελικά μετέφεραν και τα δύο περιστατικά μαζί για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας που εφημέρευε χθες.

Η γυναίκα μετά τους αρχικούς πόνους έλαβε αγωγή και οδηγίες από τους γιατρούς και επέστρεψε σπίτι της όπως και ο ηλικιωμένος.
 
Πηγή: ilialive.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews