ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/20

Φορητούς αναπνευστήρες παρέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο ΕΚΑΒ ΡόδουΠέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
EKABNews

Φορητούς αναπνευστήρες παρέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο ΕΚΑΒ Ρόδου
dimokratiki.gr

Τις τελευταίες ημέρες παραδόθηκε συνολικά στο ΕΚΑΒ Ρόδου τεχνολογικός εξοπλισμός και υγειονομικό υλικό αξίας 55.000,00 ευρώ

 
Με την παράδοση δύο φορητών αναπνευστήρων, σχεδιασμένων για επείγουσα μεταφορά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνέχισε την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ρόδου με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Χθες το πρωί, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαρούλα Γαισιράνη, παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ δύο (2) φορητούς αναπνευστήρες και τον συνοδό εξπλισμό τους , σχεδιασμένους για επείγουσα μεταφορά, ελεγχόμενου όγκου και πίεσης, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές προδιαγραφές, κατάλληλους για τον αερισμό ενηλίκων, παιδιών και νηπίων.

Το υλικό παρέλαβε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Σάββας Καραταπάνης.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, από την Περιφέρεια παραδόθηκε συνολικά στο ΕΚΑΒ Ρόδου τεχνολογικός εξοπλισμός και υγειονομικό υλικό αξίας 55.000,00 ευρώ.

Το υλικό που παραδόθηκε αφορά:

– 1 Μόνιτορ Απινιδωτή με δυνατότητα Εξωτερικής βηματοδότησης

– 3 Εξωτερικούς αυτόματους απινιδωτές

– 3.000 γάντια νιτριλίου

– 40 Φόρμες αδιάβροχες ολόσωμες

– 24 λίτρα Υγρό Απολυμαντικό Καθαρισμού Επιφανειών

– 12 λίτρα Αντισηπτικό χεριών

– 2 φορητούς αναπνευστήρες

Πρόκειται για εξοπλισμό που το ίδιο το ΕΚΑΒ ζήτησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η οποία το εξασφάλισε και το παρέδωσε, με στόχο την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ και των διασωστών του, καθώς διαρκής προτεραιότητα παραμένει η ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά ευθύνης της.

Πηγή: dimokratiki.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews