ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/20

Μάριος Σφακιανάκης: Δικαίωση για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020
EKABNews

Δικαίωση για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
politica.gr
 
Για δικαίωση έκανε λόγο στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του ΕΚΑΒ Μάριος Σφακιανάκης, σχολιάζοντας την αγορά και προμήθεια ειδικά διαμορφωμένων Βαν που θα μεταφέρουν στις τουριστικές περιοχές, επιβεβαιωμένα κρούσματα που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο της Κρήτης από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Από το πρώτο περιστατικό κρούσματος που κλήθηκε το ΕΚΑΒ να μεταφέρει από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο φώναζα προσωπικά αλλά και η Ομοσπονδία και το σωματείο εργαζομένων ότι δεν είναι δουλειά του ΕΚΑΒ . Μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και την ίδια άποψη του με εμάς, ήρθε η ανακοίνωση ότι η περιφέρεια μίσθωσε βανάκια και όρισε και οδηγούς που θα αναλάβουν αυτές τις μεταφορές. Έτσι αισθάνομαι δικαιωμένος για τις αντιδράσεις μας προσωπικά αλλά και σαν σωματείο και ομοσπονδία παρόλο που υπήρχαν και φωνές μέσα από το ΕΚΑΒ που έλεγαν μα εμείς πρέπει να τα κάνουμε ευτυχώς λίγες. Ελπίζω τώρα να καταλάβανε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σφακιανάκης, αναφέρθηκε στα αυξημένα περιστατικά τροχαίων που μετά την περίοδο της καραντίνας, έχουν επιστρέψει και πάλι στην σκληρή καθημερινότητα του νησιού, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην εν εξελίξει άσκηση του ΕΚΑΒ στην Κρήτη, με φόντο το μεταφορικό έργο και την σωστή αντιμετώπιση ασθενών με Covid 19 σε απομακρυσμένες περιοχές.

Πηγή: politica.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews