ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/7/20

Στο ΦΕΚ η ετήσια ειδική αποζημίωση για προμήθεια υπηρεσιακής στολής σε υπαλλήλους του ΕΚΑΒΔευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
EKABNews

Με ΚΥΑ των Υφυπουργών Οικονομικών και Υγείας χορηγείται  η ετήσια ειδική αποζημίωση για προμήθεια υπηρεσιακής στολής σε υπαλλήλους του ΕΚΑΒ. Η καταβολή θα γίνει με την μισθοδοσία Αυγούστου (δηλ. 27/7).

ΦΕΚ Β΄2834/13.07.2020
Ετήσια ειδική αποζημίωση για προμήθεια υπηρεσιακής στολής σε υπαλλήλους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

Χορηγείται ετήσια ειδική αποζημίωση, ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ, για την αγορά ή αντικατάσταση υπηρεσιακής στολής στους υπαλλήλους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας με τις ειδικότητες: Διασώστη – Πληρώματος Ασθενοφόρου, Νοσηλευτή, Τεχνικού Συνεργείου, Καθαριστή – Καθαρίστριας και Ιατρού, που υπηρετούν σε αυτό με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
Η ανωτέρω αποζημίωση θα καταβάλλεται στους δικαιούχους υπαλλήλους εντός του μηνός Ιανουαρίου εκάστου ημερολογιακού έτους. Για το έτος 2020 θα καταβληθεί εντός του επόμενου μήνα από την έκδοση της απόφασης αυτής. Η αποζημίωση καταβάλλεται με χρηματικό ένταλμα του Ε.Κ.Α.Β. και υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις.
Οι προαναφερόμενες ειδικότητες υπαλλήλων υποχρεούνται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους να φορούν υπηρεσιακή στολή, σύμφωνα με ειδικές προδιαγραφές που καθορίζονται από το Ε.Κ.Α.Β.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2020

Οι Υφυπουργοί
Οικονομικών Υγείας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. εμείς μέσω εοδυυυ στα νησιά με το μεταναστευτικο με 650 μισθό χωρίς τα αυτονόητα ανθυγιεινο και παραμεθωριο εφόσον γραφει το φεκ με οποιονδήποτε σχέση εργασίας γιατί;;; ενα μεγάλο γιατί λυπάμαι πολύ για το διαχωρισμό αφού δουλεύουμε το ίδιο με τους μονιμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews