ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/7/20

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο στην εντατική παιδί που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του- Δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ εκτός υπηρεσίαςΚυριακή, 12 Ιουλίου 2020
EKABNews

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο στην εντατική παιδί που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
sputniknews.gr
11/07/2020

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται το πεντάχρονο αγόρι που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην Περαία της Θεσσαλονίκης χωρίς τις αισθήσεις του

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει το πεντάχρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία της Περαίας Θεσσαλονίκης.

Το μικρό παιδί που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή για μπάνιο με τους γονείς του, δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ που έτυχε να βρίσκεται στο σημείοεκτός υπηρεσίας.

Στη συνέχεια το πεντάχρονο αγόρι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δέχθηκε τη φροντίδα από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή με ασθενοφόρο και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν και παραμένει σε διασωληνωμένο και σε κωματώδη κατάσταση, έχει ανακτήσει αυτόματη κυκλοροριακή λειτουργία.στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Πηγή: sputniknews.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews