ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/20

Κινδύνεψε κοριτσάκι στον Τύρναβο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020
EKABNews

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
paidis.com
 
Το μείζονος σημασία πρόβλημα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο ώστε να καλυφθούν όλες οι βάρδιες αναδείχθηκε με τον χειρότερο τρόπο σήμερα αργά το απόγευμα όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι που χτύπησε κάνοντας ποδήλατο στον Προφήτη Ηλία.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά λόγω της έλλειψης οδηγών που κρατούν ακινητοποιημένο το ασθενοφόρο στη βάση του Τυρνάβου για τουλάχιστον μία βάρδια την ημέρα θα έπρεπε να έλθει ασθενοφόρο από τη Λάρισα γεγονός που απαιτεί κάποιο χρόνο.

Βλέποντας την καθυστέρηση ο πατέρας του κοριτσιού και μέσα στην αγωνία του για την υγεία του παιδιού αποφάσισε να μεταφέρει ο ίδιος την τραυματισμένη κόρη του στο εφημερεύον Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας.


Πράγματι επικίνδυνη έλλειψη και ίσως θα πρέπει άμεσα να ασκηθούν πιέσεις στη διοίκηση του ΕΚΑΒ για να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Πηγή: paidis.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews