ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/20

Αν. Κιούλπαλης: «Το ΕΚΑΒ εξυπηρετεί τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα ξενοδοχεία καραντίνας»Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
EKABNews

Αν. Κιούλπαλης: “Το ΕΚΑΒ εξυπηρετεί τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα ξενοδοχεία καραντίνας”
politica.gr


Στο σοβαρότατο ζήτημα που έχει προκύψει για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία μεταφέρονται από ξενοδοχεία σε ξενοδοχεία καραντίνας, αναφέρθηκε ο Διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου και πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ανέστης Κιούλπαλης, στον Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη.

“Η μεταφορά των ασθενών με covid 19 όπου είναι συγκεκριμένα δείγματα θετικά τα οποία δεν χρειάζονται νοσηλεία, καθώς αυτά που χρειάζονται νοσηλεία μεταφέρονται στα νοσοκομεία, θα γίνεται μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση των Δήμων αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη με αποτέλεσμα η μεταφορά να γίνεται από ασθενοφορο του ΕΚΑΒ”. ανέφερε ο κ. Κιούλπαλης για την μεταφορά των ασθενών με κορωνοϊό στα ξενοδοχεία καραντίνας

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κρήτης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά: “Σε αυτές τις περιπτώσεις το EKAB θέλει απολυμάνσεις αλλά και κάποιες ειδικές διαδικασίες. Καλό θα είναι να επισπευθούν αυτές οι διαδικασίες να μπορέσουν οι διακομιδές να γίνονται από τους Δήμους”.

Δημοσιεύτηκε 06/07/2020

Πηγή: politica.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews