ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/20

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήρε φωτιά στο Βελεστίνο-Ασφαλείς ο ασθενής, οι διασώστες και ο γιατρόςΤετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
EKABNews

15:00
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λαμίας πήρε φωτιά εν κινήσει στην ΠΑΘΕ Λάρισας –Αθηνών, στον κόμβο Βελεστίνου. Επέστρεφε από την Λάρισα που είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένη εξέταση ο ασθενής με συνοδεία γιατρού.
Οι έμπειροι διασώστες πρόλαβαν και έβγαλαν τον ασθενή ο οποίος στην συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στο νοσοκομείο Λαμίας. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική! Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήρε φωτιά στο Βελεστίνο
tinealarissa.gr
13.19Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, καθώς ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήρε φωτιά εν κινήσει στην ΠΑΘΕ Λάρισας -Αθηνών, στον κόμβο Βελεστίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το περιστατικό μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν βγει έξω από το ασθενοφόρο.

Το περιστατικό μεταβαίνει για Λαμία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου. Δύο ασθενοφόρα πήγαν να συμβάλουν για την παροχή βοήθειας στον ασθενή και στους συναδέλφους.

Πηγή: tinealarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews