ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/20

Στην Ιεράπετρα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Επαφές και συζητήσεις για τα προβλήματα των εργαζομένων, ΒίντεοΔευτέρα, 20 Ιουλίου 2020
EKABNews

Στην Ιεράπετρα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Επαφές και συζητήσεις για τα προβλήματα των εργαζομένων
radiolasithi.gr

Στο νομό Λασιθίου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου κάνοντας επισκέψεις στους τομείς ΕΚΑΒ, κατά σειρά, σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα, να γίνουν συζητήσεις με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων ώστε να υπάρξει καλύτερη συνεργασία, να αποκτήσει και ο ίδιος μια εικόνα για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ σε επίπεδο νομού στο θέμα των αλληλοκαλύψεων των διακομιδών μεταξύ των 3 τομέων, αλλά και να συζητηθούν θέματα οργάνωσης για την καλύτερη διαχείριση ύποπτων περιστατικών κορονοϊού.

Ο κ. Παπαευσταθίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως είναι ενήμερος για την ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί στο νομό με τους 3 τομείς του ΕΚΑΒ και τα 3 Νοσοκομεία, και πως θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση. Παράλληλα ανέφερε πως οι τομείς του ΕΚΑΒ στο Λασίθι θα έχουν ενίσχυση σε προσωπικόχωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τα άτομα με τα οποία μπορεί να ενισχυθεί η υπηρεσία,.

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα του Ράδιο Λασίθι:


Πηγή: radiolasithi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews